Aktiviteter / Clinics 2021
 
Clinic with Cédric Dubroecq

 
   I´m really proud and happy 
   to be able to visit u all in february
   for Clinic .Cedric   
 
 

Clinics 2021

       MHDK Indbyder til

     ”Clinic with Cédric Dubroecq”
 
Lørdag den 6 februar 2021
Fra kl. 9.30 på
Højmegård Rideklub
Højmevej 75, Odense SV
 
Clinic with Cédric Dubroecq. Et arrangement som giver dig mulighed for at lære af en af Europas dygtigste trænere og dommer, samt muligheden for at afprøve ny viden, og få tips til hvordan din hest skal fremvises ved internationale shows.
Cédric giver vejledning og tricks til, hvad man skal træne efter, og hvad man skal være opmærksom på. Der gives kommentarer, der både retter sig til den enkelte deltager, og til alle de deltagende generelt. Der lægges op til, at man som tilskuer kan få mindst lige så meget ud af showet, da Cédric vil guide alle igennem dagen. Alle tilmeldte har ret til at deltage og modtage vejledning/ teori hele dagen, samt overvære og stille Cédric Dubroecq spørgsmål undervejs.

Cédric Dubroecq er professionel Dommer og træner. Han deltager til shows med sine heste i hele Europa og har vundet nogle af de største europæiske shows. Cédric træner og opdrætter AMHA / AMHR miniatureheste med speciale i typen ”arabiske miniatureheste”, og har mange års erfaring med avl og træning af miniatureheste.

Sidste frist for tilmelding er d. 24. jan 2020. Pengene skal overføres til Indbetaling til foreningen.
Indbetalingen er gyldig tilmelding. Der skal ikke udfyldes en særskilt tilmeldingsblanket. Send blot en mail til bestyrelse.mhdk@gmail.com om at du ønsker at deltage med :antal af heste, eller som publikum.
Mobilepay: 60874 eller bankoverførsel: Reg.nr.: 9570 – Konto nr.: 12164351
IBAN DK2830000012164351 – SWIFT: DABADKKK

Pris pr. hest for medlemmer af MHDK (gælder aktiv/familiemedlemskab) : 500 kr.
Pris pr. hest for personer som ikke er medlem af MHDK : 750 kr.
Pris for tilskuer (Medbringer ikke hest) : 200 kr.

 
MHDK forventer at afholde arrangementet. Foreningen forbeholder sig dog ret til at aflyse arrangementer iht. gældende regler samt myndighederne retningslinjer for Covid19
 
 
 
Avlsforeningen for Miniaturehesten i Danmark  | bestyrelse.mhdk@gmail.com