Aktiviteter / Danish International Open

Praktisk information:

 
 

Danish International Open

I 2018 og 2019 var miniatureheste fra ind- og udland samlet til masser af show, hygge, konkurrence og festivitas. Vi glæder os til at gentage successen i 2020.
 
Klasserne er inspireret af AMHA-rulebook, men showet er non-approved og det kræver derfor ikke medlemsskab i AMHA eller AMHR. Det kræver dog medlemsskab af MHDK, hvis man ønsker at deltage.
 
Dommeren er en godkendt af AMHA og er yderst kompetent, så der er mulighed for at få sin hest bedømt af en anden dommer, end dem vi normalt bruger.
 
Alle registrede miniatureheste, under 106 cm. kan deltage - uanset afstaming, alder eller køn. I 2019 vil der være klasser for hhv. non-amh, AMHA, AMHR og ASPC. 
 
Der er klasser i kørsel, spring, kostume, agility, halter og meget mere. Der vil blive lagt en forklaring af klasserne på hjemmesiden og der er en ringsteward, som hjælper dig på banen. Det er derfor ingen hindring, at man ikke har prøvet denne type show før.
 
Der er mulighed for at overnatte på pladsen, så man kan hygge med fællesspisning og hestesnak, når dagens strabadser er overstået.
 
MHDK håber, I vil bakke op om showet og sikre, det bliver en god tradition mange år ud i fremtiden.
 
 
 
Avlsforeningen for Miniaturehesten i Danmark  | bestyrelse.mhdk@gmail.com