Tak!

Vi takker alle sponsorer og glæder os over at kunne give en flot præmie til en glad deltager.
 
Du kan finde årets sponsorer her.

Sponsor

I år er det muligt at sponsere de enkelte klasser, til det internationale show i Horsens i august. Derudover har man mulighed for at købe en reklame i kataloget, og på den måde få vist sin hingst, stutteri eller virksomhed i løbet af tiden omkring og under showet.
 
Derudover får man, som sponsor, nævnt sit navn i forbindelse med afviklingen af arrangementet og man får dit navn og link på foreningenshjemmeside i det år, sponsoratet er givet.
 
Ved at sponsere en klasse eller købe en reklame, får du omtale af dit produkt eller dit navn - og støtter et godt formål så vi, forhåbentligt, får en masse præmier at dele ud i løbet af show-weekenden.
 
Ønsker du at sponsere eller har du spørgsmål til showet iøvrigt, kan du kontakte de showansvarlige på mail danishinternationalopen@gmail.com 
 
Det er fortsat muligt at sponsere en gave eller præmie til en champion-klasse. Du kan rette henvendelse til mailen ovenfor, for at høre mere om det og sikre, du får navnet på den klasse, du ønsker at sponsere.

Sidste chance for at købe en klasse er d. 1. maj 2018!

 

Reklame i katalog 

Få en flot, faverig reklame i kataloget! På den måde sikrer du, at folk ser dit brand og derudover støtter du et flot show, hvor du naturligvis er velkommen til at deltage som tilskuer eller handler.
 
Pris pr. side:
 Halv A5-side  200 dkk.
 Hel A5-side  300 dkk.
 
 

Sponsering af klasser

Du har nu muligheden for at få en klasse opkaldt efter dig - og give en flot præmie til en glad deltager!
 
Ønsker du at sponsere en klasse til showet i Horsens, vil klassen blive navngivet efter sponseren og derudover vil der blive indkøbt en pokal eller statuette, som bliver graveret med sponserens navn.
 
Rosetter og bånd til diverse klasser bestilles og betales af foreningen.
 
Selve indkøbet af præmier varetager foreningen og pengene skal derfor overføres til foreningens konto, når du har fået bekræftigelse på at dit sponsorat er noteret.
 
Klasselisten offentliggøres omkring maj, og klasserne sælges efter princippet om først til mølle. Fordelingen mellem sponsorer, står foreningen for, men har du et specifikt ønske, er du velkommen til at skrive det, og vi vil forsøge at efterkomme det.
 
 
Der er pt. 12 grands til salg. Derudover er der et hav af champion-klasser.
 
 
Priser for sponsering af klasser:
 Bonusklasser (på linje med grands) (Udsolgt)  300 dkk.
 Champion (Klasse 9, 17, 45 og 89 er solgt)  200 dkk.
 Grand (inkl. reserve) (Single Pleasure er solgt)  300 dkk.
 Supreme (inkl. reserve) (Udsolgt)  400 dkk.
Avlsforeningen for Miniaturehesten i Danmark  | bestyrelse.mhdk@gmail.com