Information / Stafetten

Stafetten

November 2018

 
 
Holm´s Miniatures V/ Julie og Annette Holm Sørensen

Vores passion har altid været hos hestene. Vi har i mange år haft islandske heste, som blev nøje udvalgt fra Island. Der er blevet brugt mange timer og ikke mindst penge på undervisning, stævner, kåringer osv. af vores islandske heste. I 2015 købte vi vores første miniaturehest. Nok egentlig mest fordi de så så små og søde ud. Vi fik hurtigt smag for at komme ud til show, da vi i 2016 deltog i Store Hestedag som var vores første show med vores miniature, GMH Glitter Girls Loverboy.

Kort om os:

Vi er mor- datter som er nogle rigtig hestetosser når vi kan slippe af sted med det. Mor Annette har sammen med far Bjarne en gård på Amager, København, hvor vi har alle vores skønne heste.
Til dagligt har vi en familie drevet virksomhed, Amager rullegræs A/S. Firmaet tager meget af vores tid, men vi nyder at kunne gå efter vores drømme. Vi har begge et kæmpe ønske og håb om at Julie´s datter Sophia bliver ligeså fanget af de små heste som hendes mor og bedstemor er.
Vi elsker vores heste, og går meget op i at de har det godt og bliver passet efter alle kunstens regler - både med korrekt fodring, smed, kvalitets hø osv. Vi har vores egen stald med 8 bokse med tilhørende græsfolde.Vores første miniature GMH Glitter Girls Loverboy til Store Hestedag 2016. Dagens anden bedste hest.

Året efter vi havde deltaget i Store Hestedag blev Julie gravid, og der blev hurtigt taget en beslutning om at hestene i stalden skulle skiftes ud. Islænderne skulle sælges og miniaturerne var nu i fokus. En beslutning som vi bestemt ikke har fortrudt..

Vi købte i marts 2017 vores ene avlshingst SHM Westernboys Headliner nede hos Ben og Carla i Holland. Vi startede med træning af ham i efteråret 2017, og fik avlsgodkendt ham i MHDK i foråret 2018. Kåring af vores første miniaturehingst - og det gik over alle forventninger. Vi er meget stolte af at have sådan en fantastiske hingst stående i vores stald.
 
 

SHM Westernboys Headliner Open Supreme Champion til International show i MHDK 2018.

Året 2018 må siges at være et fantastisk år. Både hvor vi har haft nogle uforglemmelige oplevelser med vores heste, men ej at glemme at vi er kommet ind i en helt ny mini-verden med nogle søde mennesker.
 
 


Highlight Mr. Valentino by Night bedste føl i Danmark 2018 med 89%

Vi synes selv at vi har fået indkøbt nogle fine hingste, som vi glæder os virkelig meget til at skulle vise frem i sæsonen 2019. Vi har i alt 5 miniature hingste. SHM Westernboys Headliner, SHM Mine All Mine´s Jefferson, Supreme Star Eclipse, Highlight Mr. Valentino by Night og vores sidste skud på stammen EBF Mi Amore.

 


EBF Mi Amore efter Ravenwood Grand Prix Raisin Cane X Oak Bay Mi Amigo.

Vi håber meget på at kunne pakke heste og trailer, og komme til Sverige, Holland og Belgien og vise vores heste i 2019. Vi vil selvfølgelig støtte op omkring aktuelle arrangementer i MHDK i Danmark.

Vi ser frem til 2019, og glæder os til at se jer alle!

De bedste hilsner fra Julie, Annette, lille Sophia og alle hestene.
Avlsforeningen for Miniaturehesten i Danmark  | bestyrelse.mhdk@gmail.com