MHDK Stævne

MHDK afholder selv stævner for miniatureheste.
Du finder de relevante blanketter her:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Betalingsmuligheder: 
 
Overførsel 
Reg.nr.: 9570
Kontonr.: 12164351
 
Mobilepay 60874

Aktiviteter

MHDK Stævne 

 
MHDK afholder stævner i forbindelse med hhv. Kåring i april og Sommershow i august. Her på siden kan du finde mere information om stævnerne. 
 
 
 
Dagens Brugshest ved Kåring og Stævne i april 2019.
Søsted's Samira Whiz med Sabine Friis Jensen.

 

 
 
 
 
 

 

Gørlev Hesteskue

Gørlev skuerne - hvad er det egentlig? Gørlev Hesteskue afholdes i juli md. og er åben for flere forskellige hesteracer - heriblandt stambogsførte miniature heste. Her kan udstilles hopper og vallakker fra 3 år og op. Gørlev Føl- og plageskue er også åben for forskellige hesteracer heriblandt stambogsførte Miniature heste.
 
Først dystes der inden for hver race i forskellige klasser og derefter er der fælleskonkurrencer for enkelte klasser på tværs af racer, hvor de forskellige tidligere klassevindere dyster om at vinde. Her kan udstilles hopper og vallakker i alderen o til og med 3 år samt hingsteføl og 1 års hingste. Deltagelse kræver ikke medlemskab af avlsforeningen. Det er gratis at deltage i disse skuer - men på trods af dette er der både flotte rosetter🏅 til alle samt æresrosetter 🥇til klassevindere samt ærespræmier 🏆til udvalgte dyr.
 
Det er både for garvede udstillere og nybegyndere. Da der foruden skue også er kræmmermarked (nej - der er IKKE marked for dyr) og tivoli er det en rigtig god måde at lære sit pony at komme i byen på. Der er altid en super god stemning og smukke heste og ponyer. Der er også boder med mad og drikke. Har du ikke prøvet at deltage i disse skuer før, så kom med til Hesteskuet søndag den 7. juli 2019. Du kan finde tilmeldingsblanket på Gørlev egenfacebook side eller på linket neden for. VÆR OBS på at deadline for tilmelding er 4. maj 2019. Alle fra både ind- og udland er velkomne. Del gerne opslaget 😉 tilmeldings blanketter sendes til mig på mail grykian@gmail.com
racerepræsentant på Gørlev Hesteskue.

Vil også gerne lige fortælle, at ikke bare koster det INGENTING at deltage i disse skuer MEN faktisk så tjener vi penge til vores avlsforening ved at deltage 💗. Det overskud der kommer ind på dette skue bliver fordelt mellem de deltagende avlsforeninger med et beløb pr deltagende hest. Så ingen ulemper kun fordele.

Skrevet af Gry Berthelsen.

 

 
 
 
 
Avlsforeningen for Miniaturehesten i Danmark  | bestyrelse.mhdk@gmail.com